Shiko filma shqiptar online dating Chat masturbation para adultos

Posted by / 31-Jul-2017 11:12

Smith lindi në West Philadelphia, i biri i Karolinës (Bright), Administratori i shkollës Philadelphia, dhe Willard Carroll Smith, Sr, një inxhinier ftohje.Ai u rrit në lagjen West Philadelphia Wynnefield, dhe u rrit Vaptist.Filmi "Militanti" q i kushtohet atentatorit m t suksesshm n Ballkan ...Vasil Shantos sht nj ndr filmat e mi m t preferuar, po ashtu edhe filmi "Vendimi".Filma dhe seriale te rinj shtohen vazhdimisht, duke shpresuar qe faqja jone te behet sa me shpejt nje videoteke personale me filma dhe seriale te ndryshme! (lindur me 25 shtator 1968) është një aktor Amerikan, regjisor, rreper, dhe kompozitor.

Shpresoj si mua ashtu edhe shum antarve t ktij forumit do t'u plqejn kta filma.Pasi seritë përfunduan, Smith lëvizi nga televizioni tek filmat, dhe mori pjesë në shumë filma të blockbuster films.Ai është i vetmi aktor që të ketë tetë filma të njëpasnjëshme bruto rreth 100 milion dollarë në arkat e kinemave, dhe 11 filma të njëpasnjëshme bruto mbi 150 milion dollarë ndërkombëtarisht.Mendova se do t'i kontribonte nj tem e till ktij forumi, pasi q kemi mjaft filma dhe drama televizive n Shqipri dhe Kosov.Adhuruesit e filmit dhe teatrit shqiptar n t ardhmn...

shiko filma shqiptar online dating-75shiko filma shqiptar online dating-4shiko filma shqiptar online dating-5

Falemnderit shuuuuume per keta filma te medhenje qe na i keni sjelle t'i shohim.